Шевченківські дні

Щороку в Україні 9 та 10 березня відзначають Шевченківські дні, які припадають на роковини народження і смерті Тараса Шевченка. Цього року Україна відзначає 209 річницю з дня народження великого українського поета.

З метою популяризації творчої спадщини Кобзаря, утвердження його духовних заповідей, активізації виховної роботи серед учнівської молоді відбулися заходи щодо вшанування пам’яті видатного письменника, поета та художника.

Голич Н.Ю. з учнями 5 класу створила дерево життя Т. Шевченка. Учні 8 класу разом з Наталією Юріївною виготовили лепбук "Тарас Шевченко", з учнями 11 класу було проведено віртуальну подорож "Машина часу. Справжній Шевченко", під час якої учні мали змогу дізнатися багато невідомих фактів про Кобзаря.

Учитель української мови і літератури Король А.М. з учнями 9 класу провела виховну бесіду "Пророче слово Кобзаря", а Костак М.М. з учнями 2 класу - виховний захід "Тарас Шевченко - видатний український поет". Косовілка Т.В. учням 4 класу розповіла про життєвий і творчий шлях Кобзаря.

Бібліотекар Муска В.М. підготувала тематичну книжкову виставку про Тараса Шевченка .

Все
Кiлькiсть переглядiв: 58