Всеукраїнський місячник бібліотек

У школі з 01 по 31 жовтня 2019 року проходив Всеукраїнський місячник шкільної бібліотеки під гаслом «Бібліотека Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня». Бібліотекарем Косовілкою Г.І. було проведено багато цікавих заходів для учнів.

З учнями 5-11 класів Косовілка Г.І. та вчитель української мови та літератури Голич Н.Ю. провели конкурс поезії «Цей дивний світ бібліотеки». Усі школярі дуже гарно декламували вивчені поезії на різну тематику: про матір, про Україну, про природу, про Великого Кобзаря. Слід відзначити таких учнів: Стрижак Андріану (5 кл.), Грабован Аліну (7 кл.), Бобурку Олександру (7 кл.) та Миклу Ульяну (7 кл.).

З учнями 1- 4 класів Косовілка Г.І., Гребенюк М.Ю. та Булина В.М. здійснили навчально-пізнавальну екскурсію до осіннього лісу «Поети рідного краю про природу». Під час екскурсії учні не тільки змогли назбирати осінні дари природи, погратися, а й послухати цікаву бесіду «Як виховати творчого читача».

Учні 1-7 класів взяли активну участь у конкурсі малюнків «Мій улюблений казковий герой».

Протягом Місячника у шкільній бібліотеці діяла тематична виставка «Бібліотека Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня».

Загалом Всеукраїнський місячник шкільної бібліотеки пройшов цікаво та весело.

/Files/photogallery/13.jpg


/Files/photogallery/IMG-e837d451c0f55c649d7b4449dec21f61-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 189