Свято Покрови

Серед прадавніх осінніх християнських свят є свято Покрови, яке щороку відзначається 14 жовтня. Пресвята Богородиця вважалася покровителькою як усієї України, так і козацтва зокрема. Починаючи з 2015 року, це також і День захисника України.

Свято Покрови – це свято історії, культури, високих моральних цінностей, свято дружби та об’єднання заради втілення у життя цікавих задумів та ідей.

Напередодні у нашій школі класний керівник 7 класу Бабинець Ф.І. разом з учнями провів виховний захід «14 жовтня – День захисника України», метою якого було виховання учнівської молоді в дусі військових традицій українського народу, формування патріотично зрілої особистості, вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України.

Класні керівники 1-4 класів провели виховні бесіди на тему: «З Україною в серці», а класні керівники 5-11 класів – виховні години «14 жовтня – День українського козацтва».

Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію своєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим, що ми – українці.

/Files/photogallery/IMG_9553.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 213